Întodeauna mi-am dorit un căţel care să mă înveselească în momentele mai puţin plăcute.

La un moment dat, prin 2004, chiar am avut o căţeluşa frumoasă pe nume Tita, dar am dat-o unei amice deoarece eram mai mult plecată de acasă cu concerte.

Mi-a părut tare rău că nu mai puteam să am grijă de ea şi că am fost nevoită să o dau. Mi-am spus atunci că într-o zi voi avea o casă cu grădina şi că voi adopta un alt căţel pe care îl voi iubi mai mult decât pe primul.

Iată că acea zi a venit şi după lungi căutări şi întrebări, am ales un pui de labrador alb căruia i-am pus numele Jack.

Numele a fost inspirat din Piraţii din Caraibe – Jack Sparrow.

Am ales rasă labrador deoarece aceşti căţei sunt foarte inteligenţi, calmi şi sunt foarte buni cu copiii. Cum eu îmi doresc un copil m-am gândit că acesta să aibă alături când va creşte, un căţel inteligent şi calm.

Deşi ştiam că labradorii sunt foarte inteligenţi, Jack m-a impresionat la o săptămâna de când a intrat în curtea mea pentru că a învăţat imediat unde are voie şi ce are voie să facă.
Acum are 3 luni şi deja am impresia că înţelege tot ce-i spun. Abia aştept să crească şi să fie în apogeul inteligenţei 🙂

Când ajung seară acasă după o zi stresantă, Jack mă aşteaptă în poartă fericit, sare şi se joacă cu mine şi-mi ia orice urmă de stres sau grijă.

Sunt foarte fericită cu Jack!

Zi de zi