Dragilor,

Una din provocările cele mai mari pe care le-am întâmpinat în viața mea a fost să învăț să îmi fac timp liber. Având atât de multe proiecte și joburi care necesitâ sa fiu pe drumuri mai tot timpul și fiind atât de pasionată de ceea ce fac, e destul de greu să îmi fac timp pentru mine.

Prietenii mei de la Persil m-au întrebat cum reușesc să îmi fac timp pentru mine. Și m-au abordat într-un mod amuzant spunându-mi că ei mă consideră o femeie 360°, reușind să mă împărt între scenă, proiecte, filmări, îngrijire personală și familie.

Ma consider extrem de norocoasa ca am joburi care imi plac atat de mult – ador sa stau in sala de repetitii cu trupa mea, sa merg in sala de dans cu Petrisor si fetele mele si sa pregatim coregrafii impresionante, imi place foarte tare rolul de jurata de la “Te cunosc de undeva” si tin mult la familia mea din Antena 1 cu care lucrez de atatia ani, iubesc sa fiu pe scena, sa distrez oamenii, sa filmez videoclipuri, sa merg in emisiuni si sa promovez showuri noi. Iubesc ceea ce fac insa este extrem de multa munca in fiecare zi. Si am foarte putin timp liber. Ganditi-va numai la faptul ca atunci cand lumea se odihneste in week-end, pentru mine atunci e cel mai mult de munca pentru ca stau in masina zeci de ore si merg spre concerte unde trebuie sa fie mereu perfecta, plina de pasiune, energie si talent.

Cand am hotarat sa imi intemeiez o familie, mi-am dat seama ca nu am timp in programul meu pentru asa ceva. Asa ca am hotarat sa imi fac timp liber. A trebuit sa imi schimb prioritatile si sa ii pun pe Ella si pe George pe primul plan, sa imi fac programul in functie de ei si sa am grija sa fiu cat mai des acasa seara cand ii facem baie, sa fiu acolo cand se culca, sa fiu acolo cand se trezeste, daca pot si sa incerc sa ii ofer dragoste, timp si energie buna ca sa fie inconjurata de o familie calda si iubitoare.

Pe langa asta, a trebuit sa invat sa imi fac timp liber si pentru mine, sa am cateva ore pe saptamana in care ma uit la cateva episoade dintr-un serial sau fac un masaj de relaxare sau o baie foarte lunga cu uleiuri esentiale si lumanari si muuuulta spuma. Sau sa ies pana in padurea de langa mine si sa alerg cu Jack si Billy, cateii familiei.

Nu a fost deloc usor sa invat sa imi fac timp pentru mine. Si desi ar parea usor pentru alte femei, a fost greu sa renunt sa detin controlul asupra tuturor proiectelor mele si sa las oamenii sa isi faca joburile. Si mereu ziceam: “O sa imi fac timp liber, o sa stau acasa, o sa ies in parc, o sa ma odihnesc” si nu o faceam.

Asa ca am luat un marker si mi-am scris in calendar o data la 2 zile: “timp pentru mine”. Si am inceput cu cate o jumatate de ora, o ora, in care am avut timp pentru mine, de relaxare, rasfat si bunastare. Am invatat sa integrez partea asta in viata mea fix ca un proiect, ca un job nou :)) Pentru ca altfel nu as fi reusit.

Sunt foarte sincera cand scriu ca un detergent foarte bun e important in viata mea. Programul meu arata cam asa: week-endurile sunt pline de concerte iar marti-miercuri-joi am filmari la Te cunosc de undeva. Asa ca ziua de luni am dedicat-o mai mereu spalatului de haine. Si trebuie sa separ materialele, culorile si sa am grija ca totul sa fie curat si sa arate impecabil pe scena pentru a ma ajuta sa am cel mai bun show – dupa cum stiti, costumele sunt o mare parte din viata mea :)) .

Pentru mine e foarte important sa folosesc branduri si produse in care am incredere care sa ma ajute sa economisesc timp. Daca un tricou e patat de cafea sau mancare – pentru ca facem multe lucruri in graba – nu mai am rabdare sa stau sa spal totul de mana. Stiu, poate ar suna logic sa las pe altcineva sa se ocupe de spalatul hainelor mele, avand atatea joburi si proiecte, in fiecare zi. Insa eu lucrez foarte mult si investesc multi bani si energie in costumele mele. Si cred ca imi iubesc toate hainele si accesoriile pe care le folosesc in showurile mele. Asa ca e important sa le spal cu grija, sa fie ingrijite si sa nu fie aruncate in masina de spalat si uitate acolo pret de cateva ore.

Ma ajuta noul Persil 360° Complete Clean pentru ca e cel mai bun detergent pentru indepartarea petelor si are o solutie completa pentru haine: indeparteaza petele, ofera stralucire si prospetime de lunga durata si este delicat cu texturile. Si chiar daca nu avem multe pete de fiecare data, e important si faptul ca noul produs are la baza o noua formula mai puternica, cu un parfum surprinzator care va lasa hainele perfect curate si proaspete, cu un efort minim din partea ta. Si cui nu ii place sa poarte hainele cu drag cand au un parfum minunat?

Noua formula Persil a fost testata de institutul WfK pentru curatenie si igiena, care a concluzionat ca Persil Universal Gel este cel mai bun detergent lichid de indepartare a petelor, in comparatie cu cea mai bine vanduta varianta universala a altor 2 detergenti lichizi premium, la 40 de grade.

Cred ca e important sa invatam sa fim femei moderne si sa cumparam produse inteligente care ne salveaza timp si ne ajuta sa ne descurcam mai usor. Si in felul asta, ai mai mult #TimpPentruTine.

Sunt curioasa sa citesc parerile voastre, voi cum reusiti sa va faceti timp pentru voi, cand aveti programul plin si trebuie sa gatiti, sa aveti grija de familie, de scoala, de job? Cum reusiti voi, ce idei credeti ca ar trebui sa mai incerc?

Zi de zi

One Reply to “De ce e important să-ți faci timp pentru tine?”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *