Booking Florin Nedelcu: 0721.929.622

In ultimii 8 ani, Andreea Balan  s-a facut remarcata pe langa muzica si ca o foarte buna dansatoare, deoarece a participat la 3 editii Dansez pentru tine, 2 in Romania si una in Mexic.

In primavara 2007, Andreea a fost invitata sa participle in cel de-al 3 lea sezon Dansez pentru tine si, impreuna cu partenerul ei, Petrisor, a obtinut locul 3.

In toamna 2007, Televisa, trustul media din Mexic care a inventat acest format de televiziune,  a realizat o competitie internationala de dans si a lansat invitatii tuturor tarilor care au cumparat aceasta emisiune.

Astfel, Andreea si Petrisor au fost alesi de catre ProTv sa reprezinte Romania la Primul Campionat Mondial de dans care a avut loc in Mexico City in perioada septembrie – decembrie 2007.

Cei 2 dansatori impreuna cu coregrafa Doina Botis s-au intors triumfatori, la finalul competitiei obtinand pentru Romania medalia de argint.

In primavera anului 2008, ProTv realizeaza un sezon Best of Dansez pentru tine cu cele mai bune 3 echipe din fiecare sezon de pana atunci.

Pe toata perioada acestui sezon Andreea si Petrisor, cu fiecare dans spectaculos, isi consolideaza titulatura de cei mai buni dansatori si la finalul acestei competitii obtin locul 1.

De atunci Andreea s-a reinventat artistic, devenind catareata – dansatoare, a  integrat in show-urile ei foarte multe stiluri de dans si schimbari de costume,v iar Petrisor o insoteste la toate concertele sale si danseaza impreuna.

Divi WordPress Theme