Booking Florin Nedelcu: 0721.929.622

De cand am plecat din Ploiesti, pana la varsta de 28 de ani am avut locuinte doar cu chirie si mereu am visat sa am casa mea, facuta pe nevoile mele, decorata asa cum imi doresc si cu suficiente camere incat sa imi incapa toate lucrurile si recuzita de scena.

Atunci cand stai cu chirie, ceea ce vezi/gasesti, aia primesti, nu prea poti sa te simti confortabil in casa altuia decorata dupa gusturile sale si mereu am suferit pentru ca nu m-am simtit acasa nicaieri.

Acum 5 ani am inceput constructia casei in care locuiesc acum, o casa mare de 350 m patrati, cu 8 camere, 5 bai + un studio de inregistrari. Casa a fost construita, compartimentata si aranjata exact asa cum imi doream.

La vremea respectiva, ocupata fiind cu concertele,  nu prea am avut timp sa ma ocup eu de amenajarea interioara, sa aleg mobila si decoratiunile interioare, sarcina revenindu-i partenerului meu.

Relatiile vin si pleaca, asa ca la scurt timp dupa, m-am vazut locuind singura intr-o casa decorata de altcineva. Si desi aveam casa mult visata, nu ma simteam acasa.

Am decis sa las pasiunea mea pentru design sa ma conduca, dar nu am gasit niciodata timpul necesar sa caut exact ce vreau, asa ca am fost nevoita sa traiesc intr-un loc care, cel putin partial, se simtea ca fiind locuinta altcuiva.

Mi-a trecut de multe ori prin cap sa ma mut, am fost chiar si la vizionari de case. Dar dupa cateva incercari de a cauta ceva pe gustul meu, mi-am dat seama ca nu reusesc sa ma vad locuind in alta parte, pentru ca eu aveam deja casa mult dorita.

Asa ca de la vizionari case, am trecut la vizite in showroomuri de mobila.

Astfel am dat peste firma LEMS despre care am aflat ca este cea mai mare reţea de magazine de mobilă din ţară iar mobila este gândită astfel încât să fie cât mai funcţională şi mai utilă, arătând în acelaşi timp extrem de bine. Toate produsele sunt realizate în fabrica din Câmpina, astfel că ideea „realizat de români, pentru români” se regăseşte în toată activitatea firmei.

Abia acum aloc timp si ma ocup eu sa decorez casa mult visata.

 

Am ajuns la concluzia ca, cu cat ma ocup eu de toate detaliile, cu atat ma simt mai bine in spatiul in care traiesc, deoarece pun o parte din mine.

Aşadar, dacă eşti în căutarea unui mod prin care să îţi mobilezi întreaga casă sau vrei doar să îţi personalizezi spaţiul de locuit printr-o piesă nouă şi interesantă, fă o vizită în magazinele LEMS mai ales ca acum au 55% reducere la toate piesele de mobilier si cu cât ajungi mai repede, cu atât mai bine.

Pentru mai multe detalii despre programul lor şi locaţiile magazinelor, accesează http://www.lemet.ro/magazine/ sau intră pe pagina lor oficială de Facebook, https://www.facebook.com/mobilierlems sau pe www.lemet.ro

Foto: Sabin Malisevschi

Styling: Ema Banita

Divi WordPress Theme