Back to the top

Dans

Când dansând ajung pe alte culmi…

urmărește-mi mișcările.

În ultimii 8 ani, Andreea Bălan s-a făcut remarcată pe lângă muzică și ca o foarte bună dansatoare. A participat la 3 ediții „Dansez pentru tine”, două în România și una în Mexic.

În primăvara 2007, Andreea a fost invitată să participe în cel de-al 3 lea sezon „Dansez pentru tine” și împreună cu partenerul ei, Petrișor, au obținut locul 3.
În toamna 2007, Televisa, trustul media din Mexic care a inventat acest format de televiziune, a realizat o competiție internațională de dans și a lansat invitații tuturor țărilor care s-a desfășurat această emisiune. Astfel, Andreea și Petrișor au fost aleși de către ProTv să reprezinte România la Primul Campionat Mondial de dans care a avut loc în Mexico City în perioada septembrie – decembrie 2007.
Cei 2 dansatori împreună cu coregrafa Doina Botiș s-au întors triumfători, la finalul competiției obținând pentru România medalia de argint.
În primăvara anului 2008, ProTv realizează un sezon “Best of Dansez pentru tine” cu cele mai bune 3 echipe din fiecare sezon de până atunci. Pe toată perioada acestui sezon Andreea și Petrișor, cu fiecare dans spectaculos, își consolidează titulatură de cei mai buni dansatori și la finalul acestei competiții obțin locul 1.
De atunci Andreea s-a reinventat artistic, devenind cântăreața – dansatoare, a integrat în show-urile ei foarte multe stiluri de dans și schimbări de costume, iar Petrișor o însotește la toate concertele sale dansând împreună.

Andreea Balan & Petrisor – Salsa

Andreea balan & Petrisor – Rock& Roll

Andreea Balan & Petrisor – R&B

Andreea Balan & Petrisor Ruge – Tango / Dans contemporan

Andreea balan & Petrisor – Vals

Andreea Balan & Petrisor – Quebradita

Andreea Balan & Petrisor – Charleston

Andreea Balan & Petrisor – R&B (Campionatul din Mexic)

Andreea Balan & Petrisor – Samba (Campionatul din Mexic)

Andreea Balan & Petrisor – Pop Latino (Campionatul din Mexic)

Andreea Balan – Baby get up and dance (Campionatul din Mexic)

Andreea Bălan