Dinainte de a se naste am stabilit cu George (sotul meu) sa o pastram pe Ella o perioada doar pentru noi, sa nu o aratam publicului.

Foarte multi au fost contrariati atunci cand puneam poze doar cu manute, picioruse sau cu spatele si spuneau: “Daca tot nu vrei sa o arati, nu mai pune poze deloc”, sau “Ce tot o ascunzi atat, crezi ca e mai speciala?”

Sunt obisnuita de ani de zile cu rautatea oamenilor si aceste comentarii nu m-au surprins deloc.

Stiu ca rautatea vine din frustrare, din lipsa de inteligenta, de intelegere si empatie fata de cei din jur.

Mi s-a parut firesc sa punem poze asa cu manute si picioruse deoarece ne-a implinit, ne-a facut atat de fericiti incat simteam amandoi nevoia sa aruncam acesta fericire in univers sub aceasta forma.

Am sa explic (desi am spus-o la tv) in cateva cuvinte, motivele pentru care nu am aratat-o pana la varsta de 2 ani.

  • Cred foarte tare in “Legea de atractie” si in puterea gandurilor. Fiecare gand are o frecventa care ajunge in univers si atat gandurile bune cat si cele rele ajung cumva la persoana mentionata si totodata se intorc ca un bumerang la cel care le emite.  Astfel, dpdv al sanatatii am dorit sa o protejam si sa nu lasam gandurile negative sa  o afecteze cumva. Nestiind cum arata, oamenii nu au putut sa emita niste ganduri prea rautacioase si pline de hate.
  • Cam tot ceea ce se posteaza pe net, ramane stocat undeva si nu ne-am dorit ca mai tarziu, Ella sa ne reproseze ca am aratat-o in fasa sau cheala (nu a avut par pana la 1 an). 
  • Al 3 lea motiv important care ulterior s-a mai schimbat, este faptul ca eu am fost expusa mediatic la o varsta foarte mica (la 10 ani) si mi-a fost foarte greu sa inteleg ce se intampla cu mine si sa ma dezvolt corect emotional. M-am gandit astfel sa nu o expun si sa o las pe ea sa aleaga daca vrea sa apara sau nu. Intre timp aceasta idee s-a schimbat, deoarece am vazut ca acum, spre deosebire de copilaria mea, tehnologia este atat de avansata incat nu am cum sub nicio forma sa o tin ascunsa atatia ani pana cand ea va putea alege. Oricine, oricand, poate sa o pozeze pe strada si sa puna o poza (urata) pe net. Din acest considerent, impreuna cu George, am decis sa facem o sedinta foto frumoasa si sa o aratam pe coperta unei reviste si nu pe facebook pur si simplu.  Asa am aparut pe coperta revistei UNICA din luna noiembrie, la 2 ani de cand a venit pe lume.  Tin sa mentionez ca NU am luat bani de la revista, deoarece, din nou, m-am lovit de ura oamenilor care au spus “Ai tinut-o ascunsa ca sa iei bani”. Ne-am dorit sa o aratam intr-un cadru frumos si prin urmare nu am avut nicio pretentie finaciara. De ce nu am pus-o pe facebook? Nu am vrut sa fac precum majoritatea si mi-am dorit ca prima aparitie sa fie cu niste poze frumoase, profi – Foto Alex Galmeanu, Styling Irina Hartia, Make-up Adina Vlad, Hair George Cozma.
  • Aveti aici cateva imagini video de la sedinta foto si va spun ca nu ne-a fost usor deloc deoarece Ella nu dorea sa stea la cadru sub nicio forma, vroia sa se joace ba cu ursul gigant, ba cu Paco, catelul fotografului. A fost o sedinta foto epuizanta dar ne-am bucurat ca la final am reusit sa avem poze frumoase.

Omul și artistul Video Zi de zi

557 Replies to “De ce nu am aratat-o pe Ella pana la 2 ani?”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *