Desi poate parea ciudat, nu am fost niciodata pasionata de shopping. De multe ori a fost o corvoada pentru mine sa merg in magazine si sa aleg haine.

Avand teoriile mele ca totul se trage din copilarie, binenteles ca si in acest subiect, cred ca totul are legatura cu faptul ca nu mi s-a insuflat pasiunea pentru haine atunci cand eram mica.

Ulterior in Andre, aveam colectia de moda care ne purta numele si ma imbracam cu ceea ce primeam si totodata ne facem tinutele de scena de capul nostru fara sa ne consultam cu un stilist. Acum 20 de ani nu existau stilisti si totusi o generatie intreaga de fete dorea sa se imbrace si sa arate ca noi doua deoarece eram considerate mega cool.

Anii au trecut si stilul Andre a devenit “lame” si a trebuit sa ma adaptez.

Peste noapte ceea ce era cool, acum era kich.

Nestiind cum si ce sa fac, am apelat astfel la diferiti stilisti pentru ma imbraca si totodata pentru a invata ce inseamna sa ai stil si sa fii mereu in pas cu moda.

Nu pot spune ca mi-a fost usor sa inteleg niste lucruri atat timp cat nu ma interesau si nu ma pasionau hainele si totodata mi se cerea sa port niste haine care nu imi placeau.

Mereu am investit foarte multi bani in hainele de scena, de show, atat pentru mine cat si pentru fetele mele, iar in tinutele de zi cu zi, mult mai putin.

Mi s-a parut foarte important sa arat bine pe scena, cu haine scumpe si pretioase si in rest fie ce-o fi.

 

In timp am observat sa publicul este interesat si de stilul tau personal si ca lucrurile evolueaza si se schimba cu o viteza ametioare.

Am decis astfel sa invat si sa imi creez un stil propriu si pe partea personala, nu doar pe scena.

Abia in ultimii 2 ani am simtit o placere in a contura si a avea un stil propriu deoarece am intalnit un om care intelege ca trebuie sa ma simt si eu bine cu hainele pe care le port.

Stilista mea Ema (Banita), imi explica si ma invata tot ceea ce trebuia sa stiu de mult si alegem impreuna tinutele in care ma simt bine si care ma avantajeaza.

Abia acum ma simt bine cu hainele pe care le port si investesc cu placere in tot felul de tinute care ma avantajeaza si care pun in evidenta personalitatea mea.

In ultimii 2 ani am fost laudata de criticii de moda cum nu am fost laudata ani de zi si pot spune ca ma simt bine, flatata si asta imi da curaj sa abordez tinute care mai de care mai cool.

Voi continua sa creez pentru scena tinute speciale, glam si potrivite pentru show si totodata nu voi mai lasa latura personala de-o parte si sper ca tinutele mele sa fie pe placul vostru.

Astept mesajele voastre in care sa imi spuneti ce tinta va place mai mult.

Va pup!

Zi de zi

2 Replies to “Despre stilul meu vestimentar”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *