De când am plecat din Ploiești, până la vârsta de 28 de ani am avut locuințe doar cu chirie și mereu am visat să am casa mea, făcută pe nevoile mele, decorată așa cum îmi doresc și cu suficiente camere încât să îmi încapă toate lucrurile și recuzita de scenă.

Atunci când stai cu chirie, ceea ce vezi/gasești, aia primești, nu prea poți să te simți confortabil în casa altuia decorată dupa gusturile sale și mereu am suferit pentru că nu m-am simțit acasă nicăieri.

Acum 5 ani am început construcția casei în care locuiesc acum, o casa mare de 350 m pătrați, cu 8 camere, 5 bai + un studio de înregistrări. Casa a fost construită, compartimentată și aranjată exact așa cum îmi doream.

La vremea respectivă, ocupată fiind cu concertele, nu prea am avut timp să mă ocup eu de amenajarea interioară, să aleg mobila și decorațiunile interioare, sarcina revenindu-i partenerului meu.

Relațiile vin și pleacă, așa că la scurt timp după, m-am văzut locuind singură într-o casă decorată de altcineva. Și deși aveam casa mult visată, nu ma simțeam acasă.

Am decis să las pasiunea mea pentru design să mă conducă, dar nu am găsit niciodată timpul necesar să caut exact ce vreau, așa că am fost nevoită să trăiesc într-un loc care, cel puțin parțial, se simțea ca fiind locuința altcuiva.

Mi-a trecut de multe ori prin cap să mă mut, am fost chiar și la vizionari de case. Dar după câteva încercări de a căuta ceva pe gustul meu, mi-am dat seama că nu reușesc să mă văd locuind în altă parte, pentru că eu aveam deja casa mult dorită.

Așa că de la vizionări de case, am trecut la vizite în showroom-uri de mobil-.

Astfel am dat peste firma LEMS despre care am aflat că este cea mai mare reţea de magazine de mobilă din ţară iar mobila este gândită astfel încât să fie cât mai funcţională şi mai utilă, arătând în acelaşi timp extrem de bine. Toate produsele sunt realizate în fabrica din Câmpina, astfel că ideea „realizat de români, pentru români” se regăseşte în toată activitatea firmei.

Abia acum aloc timp și mă ocup eu să decorez casa mult visată.

 

Am ajuns la concluzia că, cu cât mă ocup eu de toate detaliile, cu atât mă simt mai bine în spațiul în care trăiesc, deoarece pun o parte din mine.

Aşadar, dacă eşti în căutarea unui mod prin care să îţi mobilezi întreaga casă sau vrei doar să îţi personalizezi spaţiul de locuit printr-o piesă nouă şi interesantă, fă o vizită în magazinele LEMS mai ales ca acum au 55% reducere la toate piesele de mobilier și cu cât ajungi mai repede, cu atât mai bine.

Pentru mai multe detalii despre programul lor şi locaţiile magazinelor, accesează sau intră pe pagina lor oficială de Facebook,  sau pe www.lemet.ro

Foto: Sabin Malisevschi

Styling: Ema Băniță

Zi de zi

One Reply to “O casă pentru sufletul meu”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *