Pare ușor din exterior… pare că unora li s-a întâmplat să aibă succes pur și simplu… pare că unii sunt mai norocoși decât alții… dar nu e deloc așa.

Indiferent de domeniu, toți oamenii care au cariere de succes știu ce înseamnă sacrificiul, munca, devotamentul și pasiunea.
Niciun om care se află în fruntea piramidei nu a ajuns acolo zburând deasupra piscurilor abrupte ale munților.
Ci s-a “cățărat, s-a zgâriat, a sângerat, și-a rupt hainele, a lăsat în urmă priveliști seducătoare” și și-a văzut de drumul
său, de obiectivul său și nu a pierdut nicio clipă din vedere ținta supremă.

Mulți își doresc să aibă succes, li se pare simplu, îi bârfesc pe alții că-s norocoși, dar când văd cu adevărat ce înseamnă, câtă muncă și sacrificiu presupune orice realizare, dau înapoi, se retrag și se resemnează spunând că “strugurii oricum sunt acri”.

Dar nu, “strugurii nu sunt acri”, ba chiar sunt dulci și satisfăcători, iar sentimentul victoriei nu poate fi egalat și puțini sunt oamenii care reușesc în viață să-și îndeplinească visele și aspirațiile.
Despre acei oameni se tot spune că s-au născut cu “stea în frunte”, dar nimeni nu se gândește că acea stea înseamnă poate pierderile și sacrificiile prin care trece acel om pentru a fi acolo unde este.

Puțini sunt cei care știu cu adevărat cât muncesc pentru a avea show-uri unice și excepționale cu muzică, dansuri și costumații. Puțini știu câte ore, zile, gânduri aloc carierei mele pentru a avea succes.
Nu e ușor deloc, e o muncă titanică, dar care în final merită făcută pentru aplauzele și zâmbetele primite de la public.

Zi de zi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *