Odată cu lansarea noului meu single Baila, mi-am dorit să fac dovadă versatilităţii talentului meu de entertainer în îndeplinirea unor provocări excepţionale.

Într-un tur de forţă, în ultima săptămână m-am trezit în fiecare zi la 7 dimineaţa şi am realizat o promovare versatilă a unui single pentru un artist şi cu fiecare apariţie mi-am arătat o altă faţă a personalităţii mele artistice.

Totul a debutat luni dimineaţă cu latura mea de coregrafă şi i-am învăţat pe DJii matinali ai unui post de radio să danseze că-n videoclipul Baila şi le-am dăruit rochia pe care o purtam pentru a o face cadou unei ascultătoare care va învaţă, la rîndul ei, coregrafia.

Marţi dimineaţă am prezentat la “Neaţa” ceea ce înseamnă Andreea Bălan Show. În cele 4 minute cât am interpretat piesă Baila, s-au dansat 4 stiluri de dans diferite în 4 costumaţii diferite executate de 2 echipe de dansatori. În 4 minute am am vrut să arăt o mică parte din ce se întâmplă pe scenă la fiecare show de-al meu.

Provocările au continuat miercuri dimineaţă în zona de actorie şi am făcut dovadă concentrării şi ambiţiei mele de a citi impecabil un buletin de ştiri radio.

Momentul cel mai surprinzător a fost joi dimineaţă, la radio, unde am cântat live cu trupa un cover după “Love me like u do”, piesă din coloana sonoră a filmului “Fifty Shades of Grey”. Lucrez cu nişte instrumentişti extrem de talentaţi, m-am simţit foarte bine să cant 100% live şi-mi doresc să fac acest lucru cât mai des de acum înainte.

Vineri dimineaţă la 6 am plecat spre Veneţia unde am făcut super show într-un club.
Aşadar, trezită în fiecare zi de dimineaţă (eu care mă trezesc mereu la amiază), pot spune că am avut o săptămâna “nebună” plină de activităţi care îmi oferă o împlinire emoţională extraordinară pentru că ador ceea ce fac.

Deci am cântat, am dansat, am prezentat, am schimbat multe costumaţii, am făcut show şi spun într-un cuvânt că sunt un entertainer.

Zi de zi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *