Gata! E lansat. Se numește: ”THROW YOUR MONEY”!

Anul trecut într-una dintre vacanţele mele în America mi-am dorit să îmbin utilul cu plăcutul şi am filmat un videoclip cu o atitudine urbană şi fresh pe plajele fierbinţi din Los Angeles, o nouă premieră în carieră mea.

Mi-am obişnuit fanii cu multe surprize şi multe transformări, iar THROW YOUR MONEY vine la câteva săptămâni după lansarea single-ului “BAILA” care a strâns peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube în numai o lună.
Melodia este o colaborare cu Drei Ross, singurul rapper român stabilit peste Ocean care a lucrat cu Akon, Gucci Mane, Rick Ross, Pusha T.
Noul videoclip a fost regizat de Matei Dima, singurul regizor român ce a fost premiat de YouTube Music Awards pentru viziunea lui.

Videoclipul este inspirat din Bonnie & Clyde. Suntem nişte hoaţe, luăm bani pentru a ne distra şi după aia îi cheltuim. La final ne dăm seama că nu mai avem bani aşa că mergem şi furăm din nou. Dintre toate clipurile filmate până acum, la filmările “THROW YOUR MONEY” m-am distrat cel mai tare. Şi am pregătit deja un show special pentru concerte şi pentru apariţiile TV.
Între timp, îmi continui serie de zeci de concerte în fiecare luna.
Vor urma şi alte videocliopuri filmate peste ocean.
Sper să va placă!

Video