Până azi nu m-am gândit niciodată la câtă încredere pot să am în partenerul meu de scenă, Petrșor. Dansăm împreună de peste 7 ani și nu am cuantificat încrederea pe care o am în el.

Postarea unui drag prieten de pe facebook în care sublinia increderea pe care eu pot s-o am ca sa pot sta într-o priză (figura acrobatica) pe gatul lui Petrisor fara ca el sa ma tina cu mainile, ci doar din forta centrifuga sa pot sta acolo la orizontala deasupra pamantului, m-a facut sa reflectez la toti acesti ani in care m-am lasat purtata in aer de Petrisor fara ca vreodata sa-mi fie frica ca ma va scapa. Am dansat impreuna in 3 competitii de dans si nu stiu de ce, dar de la inceput am avut incredere in el. Poate ca eram mai mica, mai nebuna, mai neinfricata si dornica sa castigam, dar am simtit ca el este omul cu care pot face performanta, cu care pot castiga medalia de argint pentru Romania in Mexic, sau Dansez pentru tine in Romania si am simtit ca el este omul care indiferent de conditiile scenice din concerte, va pune pe primul plan siguranta mea si apoi a sa. Niciodata nu m-a scapat, nici din cele mai grele figuri acrobatice, si mereu ne-am ambitionat sa facem tot ce e mai greu.

Nu ne-am plans si nu ne-am vaitat niciodata de dificultatea dansurilor si am acceptat mereu vanataile si oboseala. Cred ca avem o legatura care transcende prietenia si colegialitatea. E o chimie atat fizica dar mai ales psihica ca eu sa pot sa ma arunc neinfricata in cele mai grele prize, sa fiu in aer fara protectie, dar sa fiu sigura ca voi ateriza pe pamant in siguranta. Cand sunt deasupra lui, si totul se invarte in jurul meu, nu simt niciodata frica, ci incredere. Momentul in care incepem sa dansam impreuna si facem acele figuri acrobatice, face diferenta intre noi si restul, intre mine si celelalte cantarete.

Da, analizand toate lucrurile prin care am trecut, mi-am dat seama ca Petrisor este omul in care am avut cea mai mare incredere in viata mea si stiu ca este omul meu cu care totul va fi bine si care ma va purta in aer in siguranta!

Zi de zi