Nu am mai scris pe blog de câteva săptămâni… dar am făcut multe lucruri între timp… am cântat, am alergat, am luptat, am promovat…

Când scriu aceste rânduri e ora 9 dimineața în Vancouver…

Acum 3 ore cand m-am trezit (nu m-am obișnuit cu fusul orar și mă trezesc mereu la 6 dimineața) am citit un sms de la brand managerul si prietenul meu Edi, in care mi-a scris ca melodia Uita-ma e in top 3 cele mai difuzate piese din Romania…

Am citit mesajul…..apoi, am ridicat privirea, am privit orasul de la etajul 33, am simtit cum timpul se opreste si mi-am adus aminte din nou de lista mea de dorinte…..si mi-am spus in gand cu lacrimi in ochi – azi s-a incheiat lista.

Acum un an si jumtate (in luna martie mai exact) treceam printr-o perioada personala foarte trista si intr-una dintre serile mele pline cu lacrimi, am luat un pix si o foaie si mi-am compus o lista de dorinte pe care aveam de gand sa le indeplinesc in urmatorii 2 ani.

Citisem cartea The Secret cu cativa ani in urma si aplicasem in cariera mea cateva teorii de acolo dar parca in acel moment, in care am scris acea lista, din adancul suferintei mele, am crezut in fiecare litera pe care am astenut-o pe foaie.

Am scris-o cu patos si apoi am recitit-o, am memorat fiecare dorinta, le-am imprimat in memoria vizuala si apoi am pus lista in al 2 lea sertar al noptierei mele, sertar in care rareori caut sau pun ceva.

De atunci nu am mai atins-o pana anul acesta in septembrie cand am primit premiul Best Show la MMA. Imediat dupa premii, am venit acasa, am fugit la sertar si am scos lista si am inceput sa plang… se indeplinise inca o dorinta.

Lista nu era lunga si era alcatuita din 2 parti – pe plan personal si planul carierei.

Dorintele personale le voi expune intr-o alta postare iar azi vreau sa subliniez partea cu dorintele profesionale. In luna martie 2014 am scris asa:

1. sa am in urmatorii doi ani o piesa in top 5
– in octombrie 2015 – Uita-ma e in top 3

2. sa am si mai multi fani decat in prezent (prezentul de atunci)
– acum am 2 300 000 de fani pe facebook

3. sa am incontinuare la fel de multe concerte ca si pana acum
(eu fiind din 2008 in top 3 cele mai vandute artiste pe evenimente)
– in continuare am avut acelasi numar de evenimente pe an si mi-am pastrat locul in top-ul vanzarilor

4. sa fiu jurata din nou la Te cunosc de Undeva (cand am scris lista, tocmai fusesem atat eu cat si Temisan cu Ozana inlocuiti cu alti jurati, deci nu aveam nicio perspectiva de a fi adusi inapoi)
– in sezonul 6, la 4 luni de la acesta lista, ne-au adus inapoi

5. sa prezint Romania Danseaza (existau niste discutii incipiente ca se va face un nou sezon cu un reboost pe partea de prezentare, dar nimic sigur)
– in luna mai (la 2 luni dupa lista) am inceput filmarile

6. sa ajung sa primesc recunoasterea ca am cel mai spectaculos show din Romania
– anul acesta la MMA 2015 am primit premiul BEST SHOW

7. sa am o imagine cool si sa semnez contracte de imagine, sa fiu un artist stilat
– de un an, dpdv stylistic imaginea s-a imbunatatit foarte mult si am semnat 3 contracte de imagine

Mi se pare incredibil ca lista mea s-a finalizat inainte de termenul dat de mine, cel de 2 ani.

Cand am scris-o nu aveam in gand nici macar melodia RECE, ultima piesa de succes fusese IUBI si abia incercam sa ma pun pe picioare moral si personal ca sa pot sa-mi fac un nou plan de bataie.

Nu stiam calea, dar stiam destinatia, stiam clar unde vreau sa ajung, stiam care sun obiectivele si stiam care imi este drumul.
Vizualizam in mintea mea cum voi privi topul Media Forest si imi voi vedea acolo piesa. Dar nu stiam ce piesa va fi. Nici macar nu o aveam.

 

Demo-ul piesei Uita-ma mi s-a trimis in aceasta primavara.

Am adorat-o din prima si m-am zbatut foarte tare ca sa filmam clipul in Los Angeles si am promovat piesa peste tot, live, cu band, cu show, cu tot ce am putut.

Stiam ca e o piesa foarte buna, dar trebuia promovata si trebuia sa intre in sufletele oamenilor. Si da, ma regasesc in ea, e un mesaj direct catre trecutul meu, si de fiecare data cand o performez simt in vene fiecare vers. Am pus tot sufletul meu in acest proiect.

A meritat sa ajunga in Top 3.

Vreau ca postarea mea sa fie inspirationala.
Sa luati un pix si o foaie si sa va scrieti dorintele.
Sa credeti in ele si sa vizualizati cum se indeplinesc.
Teoriile succesului in toate cartile pe care eu le-am citit in asta constau – in a-ti vizualiza obiectivele, chiar daca nu vezi calea, nu renunta la ele nicio clipa indifferent de cat de greu sau anevoios e drumul.
Da, stiu, veti spune, aa pai tu aveai deja platforma succesului, ca deja l-ai avut, ca ai o viata usoara..etc dar nu e asa.
Succesul este efemer si de scurta durata, l-am avut in 2000, apoi eram pe linia de plutire, l-am mai regasit pe parcurs dar mereu am luptat pentru realizarile mele, mereu am muncit si mereu am stiut foarte clar care sunt obiectivele pe care vreau sa le ating.

Totodata nimic nu e posibil daca ceea ce facem nu are pasiune.

Trebuie sa-ti placa ceea ce faci si inevitabil succesul va veni.

Succesul nu e un scop in sine, ci in viata trebuie sa-ti gasesti lucrurile care iti plac si sa le faci cu bucurie, cu pasiune si inevitabil succesul va veni.
Succesul este rezultatul muncii tale pline de pasiune.

Lista cu dorintele personale este si mai impresionanta deoarece acolo situatiile sunt mult mai emotionale si conflictuale, dar despre asta intr-o alta postare inspirationala.

Visele pot deveni realitate daca tu crezi cu adevarat in ele.
Acum ma pregatesc sa fac o noua lista pentru urmatorii 2 ani.
Faceti si voi la fel!
Va pup

 

Zi de zi