Booking Florin Nedelcu: 0721.929.622

Ce vrei sa te faci cand o sa fii mare?
Sa fiu celebra.

Nu am mai scris de cateva luni bune…si nu pentru ca nu am avut ce, ci nu am gasit diplomatia necesara sa scriu tot ceea ce imi trece prin minte.

Intr-o lume in care multi au blog despre nimic, si toti vor sa fie celebrii, cateodata tacerea e mai diplomata.

Sa fiu celebru/a.. asta este afirmatia pe care o aud constant fie in emisiunile concurs cu copii, fie in mediul online printre tineri si de fiecare data ma intreb, oare ce mecanisme de gandire sunt acolo, de poate cineva sa creada ca a fi cunoscut e o meserie?

Faptul ca unii oameni reusesc sa aiba succes si apar la tv, sau sunt cunoscuti in mediul online, este reinterpretat de noua generatie, ca fiind un job, un mod de a trai.

Copiii care cred acest lucru, au primit gresit, de la parintii lor, informatia cum ca, celebritatea este o meserie care iti aduce bani.

Gresit  – a fi celebru/cunoscut,  NU este o meserie, nu este un job, nu reprezinta nimic.

Celebritatea este DOAR o consecinta a unor lucruri facute bine si constant.

Celebritatea vine in urma unor actiuni, fapte pe care cineva le face cu foarte multa munca, pasiune, determinare si pentru ca sunt bine facute, apare ca si consecinta celebritatea.

Nu ai cum sa fii celebru daca nu exista substanta, fapte, talent in ceva, fie ca este muzica, dans, pictura, oratorie, scris,  fotografie etc

Nu ai cum sa iti doresti sa fii celebru fara sa stii la ce esti bun si sa fructifici acel lucru.

Si nu celebritatea iti aduce bani, ci talentul si faptele tale facute bine.

Acei oameni care obtin celebritatea peste noapte, sau pe nimic intr-un timp scurt, nu o vor avea pentru mult timp. Vor fi uitati la fel de repede precum au si devenit cunoscuti si asta din simplul motiv ca nu exista substanta artistica, talent si dedicare.

Mi-ar placea ca acesti copii care isi doresc sa devina celebrii si atat, sa inteleaga acest mecanism, sa inteleaga ca scopul lor e gresit si ca dorinta primordiala ar trebui sa fie : imi doresc sa fac asta..si ailalta.. etc Imi doresc sa le fac bine, cu pasiune si determinare si daca o sa le fac bine, celebritatea va veni deoarece voi oferi lumii un lucru bun, frumos, de calitate iar oamenii ma vor aprecia, respecta si urma.

Divi WordPress Theme